Informatička Akademija
Sve o informatičkoj Akademiji
Pročitaj više
O Fondaciji
Sve o Fondaciji "Zajednički put" iz Prijedora
Pročitaj više
Škola stranih jezika
Sve o Školi stranih jezika
Pročitaj više
Zaštitna radionica
Sve o Zaštitnoj radionici Prijedor
Pročitaj više
Semira Hoffmann
Semira Hoffmann - Osnivač i donator Fondacije
Pročitaj više
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Informatička Akademija
  • O Fondaciji
  • Škola stranih jezika
  • Zaštitna radionica
  • Semira Hoffmann

Ukoliko želite da naučite kako dizajnirati svoju prvu web stranicu, naučite to u najboljem besplatnom CMS sistemu za 2015. i 2016. godinu - Joomla CMS-u! Kroz modul Joomla CMS bićete osposobljeni da samostalno kreirate web stranicu na koju ćete postaviti kontakt podatke, prezentovati Vaše aktivnosti, cjenovnik proizvoda ili usluga, postaviti ponude i/ili Vaše radove, postaviti fotografije, dokumente, banere, i kako da povežete Vaš web sajt sa društvenim mrežama i još mnogo toga - u zavisnosti od Vaših potreba i interesovanja.

Cilj modula je da vas nauči kako da samostalno ovladate instalacijom i administracijom Joomla CMS sistema te brojnim dodacima kao što su kontakt forme, foto i video galerije. Nakon završenog modula svi polaznici biće osposobljeni da samostalno kreiraju i održavaju web stranice kao i da dodaju razne module s kojima će proširivati mogućnosti svoje web stranice.

PROGRAM I CIJENA MODULA

Detaljan program modula možete pronaći ovdje. Za šta ćete biti osposbljeni kroz Joomla CMS modul:

Ukupan fond časova: 30 časova u trajanju od po 45 minuta.

Raspored edukacije: 2x2 časa sedmično u trajanju do 90 minuta.

Termini i raspored održavanja kurseva biće prilagođeni starosnoj grupi polaznika i njihovim redovnim školskim ili poslovnim obavezama.

Očekivano trajanje modula: 2 mjeseca

Mjesečna participacija: 100 KM mjesečno, odnosno ukupno 200KM za cjelokupan modul.  

Cijena modula obuhvata: upis na modul, polaganje ulaznog testa, pohađanje nastave, pristup elektronskoj biblioteci Informatičke Akademije, polaganje završnog ispita, i izdavanje certifikata.

GARANCIJA

„Informatička akademija“, kao i stručni predavač svim krosinicima modula garantuju 100% učinak, odnosno potpunu osposobljenost prema planu edukacije modula. Korisnici modula koji budu nailazili na poteškoće prilikom savladavanja vještina predviđenih planom edukacije, biće obezbjeđena dodatna podrška našeg predavača.

Ocjena zadovoljstva korisnika projekta „Obuka za izradu web stranice“ koji se realizovao uz pokroviteljstvo USAID-a i u saradnji sa našim iskusnim predavačem: sadržaj predavanja 4,81 (max. ocjena 5,00), korisnost informacija sa predavanja 4,90 i metodi i kvalitet predavača 4,63!

OPREMA I TEHNIČKI ZAHTJEVI

Tokom edukacije, korisnici modula Joomla CMS će koristiti vlastite laptope, a za one koji ne posjeduju vlastiti laptop biće obezbjeđen odgovarajući računar za svrhu pohađanja modula.

ROK ZA PRIJAVE I POČETAK MODULA

Poziv je otvoren od dana objavljivanja do 20. januara 2017. godine. Početak modula je predviđen za 25. januar 2017. godine.

Sve dodatne informacije možete pronaći na linkovima ispod:

Ukoliko su Vam potreben detaljnije informacije, biće nam drago odgovoriti na sve Vaše zahtjeve putem sljedećih kontakt opcija:

Joomla CMS je u 2015. i 2016. godini proglašena za najbolji besplatni CMS.

Šta je to CMS sistem?

A šta uopšte znači skraćenica CMS? CMS (engl. Content Management System) je sistem za dinamičko upravljanje sadržajem koji predstavlja programsku aplikaciju uz pomoć koje se može, bez poznavanja programiranja, upravljati sadržajem.