U srijedu 13.02.2019. počela je nastava za prve grupe korisnika IX ciklusa programa Škola stranih jezika Fondacije „Zajednički put“. Profesori su na uvodnim časovima upoznali svoje polaznike sa osnovama jezika i nivoa koji će pohađati naredna dva, odnosno tri i po mjeseca, zavisno od vrste kursa, kao i s udžbenicima po kojima će raditi u narednom periodu.

Škola stranih jezika Fondacije „Zajednički put“ u četiri godine svog postojanja i VIII uspješno realizovanih ciklusa je svojim korisnicima uvijek nudila najkvalitetniji program učenja uz iskusne profesore.

Rad na kvalitetu se nastavlja iz ciklusa u ciklus, pa će tako u ovom ciklusu polaznici imati priliku da još više aktivno učestvuju na času kroz konverzacione časove koji će biti još zastupljeniji, a propušteno gradivo će biti nadoknađeno na konsultativnim časovima.

Prema riječima koordinatorke Škole stranih jezika, Svetlane Radulović Bucalo, kao i u prethodnom, i u IX ciklusu imamo grupe polaznika na njemačkom, engleskom, francuskom i italijanskom  jeziku, na svim nivoima, koji su usklađeni s evropskim nivoima poznavanja stranih jezika.

„Ove sedmice će prve časove imati većina polaznika njemačkog jezika, kao i polaznici italijanskog jezika. U narednoj sedmici će u klupe sjesti i polaznici engleskog i francuskog jezika. S obzirom na veliku zainteresovanost Prijedorčana za kurseve stranih jezika pri samom kraju upisa, ostavili smo otvoren rok za prijave još do kraja ove sedmice. U utorak počinje nastava i za djecu uzrasta od osam do četrnaest godina, za koje smo pripremili najveći broj konverzacionih časova uz mjesečnu participaciju od samo 25KM“ rekla je Svetlana Radulović Bucalo, koordinator Škola stranih jezika.

Korisnicima programa je omogućeno plaćanje u ratama od 25 do 45KM zavisno od vrste kursa. Korisnici imaju pregršt mogućnosti da  ostvare svoje obrazovne, profesionalne ili lične potencijale.

Kvalitetna nastava uz bogat fond časova po niskim troškovima obuke je omogućen zahvaljujući podršci predsjednice i osnivača Fondacije, Semiri Hoffmann.