Informatička Akademija
Sve o informatičkoj Akademiji
Pročitaj više
O Fondaciji
Sve o Fondaciji "Zajednički put" iz Prijedora
Pročitaj više
Škola stranih jezika
Sve o Školi stranih jezika
Pročitaj više
Zaštitna radionica
Sve o Zaštitnoj radionici Prijedor
Pročitaj više
Semira Hoffmann
Semira Hoffmann - Osnivač i donator Fondacije
Pročitaj više
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Informatička Akademija
  • O Fondaciji
  • Škola stranih jezika
  • Zaštitna radionica
  • Semira Hoffmann

Nakon veoma uspješne kampanje, u Prijedoru je  započeo novi, VII ciklus Škole stranih jezika Fondacije „Zajednički put“ . Profesori su na uvodnim časovima upoznali svoje polaznike sa osnovama jezika i nivoa koji će pohađati naredna četiri mjeseca, kao i s udžbenicima po kojima će raditi u narednom periodu. Kao i do sada, nastava će biti bazirana prvenstveno na komunikativnom pristupu, uz učenje u malim grupama i na velikom broju kreativnih časova.

Škola stranih jezika Fondacije „Zajednički put“ inspirisana je željom da svojim korisnicima omogući kvalitetno učenje stranih jezika uz prihvatljive troškove obuke kako bi dobili mogućnost da ostvare svoje potencijale učenjem stranih jezika.

Kvalitet rada Škole i profesora svjedoči i veliki broj polaznika koji nastavljaju kurs, kao i novih polaznika. Zbog velikog interesovanja za pohađanje kurseva u Školi stranih jezika proširena je i saradnja sa novim profesorima.

Prema riječima koordinatorke Škole stranih jezika, Svetlane Radulović Bucalo, kao i u prethodnom, i u VII ciklusu imamo grupe polaznika na njemačkom, engleskom, francuskom i talijanskom  jeziku, na svim nivoima, koji su usklađeni s evropskim nivoima poznavanja stranih jezika.

„Prošle sedmice su svoje prve časove u VII ciklusu Škole stranih jezika odslušali polaznici njemačkog jezika. Time je zvanično počeo novi ciklus. Ove sedmice počinje nastava za italijanski, engleski i francuski jezik. Najviše polaznika je očekivano upisalo njemački jezik. Nastava se, kao i do sada odvija u Centru Sunce“ i odvija se u poslijepodnevnim časovima “.

Škola stranih jezika je zadržala dosadašnju prosječnu ocjenu kvaliteta i standarda koja iznosi 4,8 od mogućih 5.0. Korisnicima programa je omogućeno plaćanje i u ratama. Zahvaljujući tome, kao i činjenici da su niski troškovi obuke u pitanju, korisnici imaju pregršt mogućnosti da  ostvare svoje obrazovne, profesionalne ili lične potencijale.

Za sve sugradjane koji su zakasnili na upis, iz Fondacije „Zajednički put“ poručuju:

„Za mjesec dana ponovo će biti upriličen upis za ubrzani kurs njemačkog jezika, gdje polaznici za samo 2 mjeseca i participaciju od 40 KM mogu da usvoje nova znanja iz pomenutog jezika. Takođe, u toku su i prijave za pripremni kurs za polaganje ÖSD ispita na svim nivoima. Svim zainteresovanima poručujemo da nas prate putem naših društvenih mreža, kao i preko našeg sajta, kako bi blagovremeno dobili informacije o našim navedenim planovima“.

I u VII ciklusu Škole stranih jezika polaznicima će biti obezbjeđeno besplatno karijerno savjetovanje, kao i ponuda za studijsko putovanje, o čemu će polaznici biti blagovremeno obavješteni.

Škola stranih jezika Fondacije „Zajednički put“ je pokrenuta uz podršku predsjednice i najznačajnijeg donatora, Semire Hoffmann, uz čiju podršku će i na kraju ovog ciklusa biti nagrađeni najuspješniji polaznici.