Informatička Akademija
Sve o informatičkoj Akademiji
Pročitaj više
O Fondaciji
Sve o Fondaciji "Zajednički put" iz Prijedora
Pročitaj više
Škola stranih jezika
Sve o Školi stranih jezika
Pročitaj više
Zaštitna radionica
Sve o Zaštitnoj radionici Prijedor
Pročitaj više
Semira Hoffmann
Semira Hoffmann - Osnivač i donator Fondacije
Pročitaj više
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Informatička Akademija
 • O Fondaciji
 • Škola stranih jezika
 • Zaštitna radionica
 • Semira Hoffmann

Draginja (Dada) Topić Rođena 18.11.1987. u Prijedoru. Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Prijedoru. Svoje akademsko zvanje je stekla diplomom profesora engleskog jezika i književnosti na Filološkom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci 2009. godine. Po završetku studija, profesorsko iskustvo je stekla u osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Petrovu, koju je i sama pohađala.

Pored profesorskog posla, Draginja je i veliki zaljubljenik u umjetnost. Aktivno se bavi plesom 10 godina, a već 6 godina uspješno vodi sopstveni plesni studio „Top Dance“ u gradu na Sani. Kako smatra da znanja nikad nije dosta, trenutno je i student završne godine na prestižnom Institutu za umetničku igru u Beogradu, odsjek koreografija.

Naša profesorica voli da uči i da se usavršava, tako da često posjećuje obuke i seminare iz različitih oblasti. Takođe je trener mirovnog obrazovanja u Nansen dijalog centru, gdje je prošla različite obuke o radioničarskom tipu rada i prevazilaženju poteškoća u komunikaciji. Amaterski se bavi i glumom u DIS Pozorištu mladih iz Banjaluke.

„Smatram da je podučavanje moj životni poziv. Po prirodi sam radoznala i volim da posmatram stvari iz drugačijih perspektiva. Poziv profesora u kombinaciji sa pozivom umjetnika je moja dobitna kombinacija koja garantuje uživanje i zadovoljstvo u svakom aspektu života.

Mašta nas može odvesti gdje god poželimo, a upravo su djeca ta mala, nesputana bića, koja znaju biti izuzetno kreativna. Stoga mi je rad sa djecom uvijek poseban izazov i smatram da bi učenje jezika kroz takav vid kreativne nastave, osim na razvoj kognitivnih sposobnosti, svakako uticao i na razvoj njihovih psiho-fizičkih sposobnosti.

Ono što mogu da obećam polaznicima kursa, pored predanosti na usvajanju vještina komunicaranja na engleskom jeziku, jeste rad na pozorišnoj predstavi na engleskom jeziku, gdje bih maksimalno mogla da upotrijebim sve kompetencije koje posjedujem.“

Osnovne informacije o kursu engleskog jezika za djecu:

„Škola stranih jezika“ Fondacije „Zajednički put“ inspirisana je željom da dragim sugrađanima u Prijedoru omogućimo kvalitetno učenje stranih jezika uz niske troškove obuke i kako bi ostvarili svoje potencijale učenjem stranih jezika. Od sada, tu mogućnost imaće i naši najmlađi sugrađani i to sa diplomiranom profesoricom engleskog jezika koja posjeduje bogato iskustvo u radu sa djecom predškolskog i osnovno-školskog uzrasta!

Cilj kursa engleskog jezika za djecu je savladavanje vještina komunicaranja na najrasprostranjenijem i najkorisnijem svjetskom jeziku, na zabavan i kreativan način. Pored toga, ovaj kurs ima za cilj da učenicima osnovnih škola pruži podršku u savladavanju nastavnih planova i programa, kao i sticanje temeljite podloge za napredno korištenje engleskog jezika u različitim životnim situacijama.

Uspješnost u savladavanju vještina komunicaranja na engleskom jeziku zagarantovana je višegodišnim iskustvom naše Fondacije u edukaciji mladih, a zabavan i kreativan način učenja zagarantovan je višestrukim talentima naše profesorice koja je, pored profesorskog poziva, uspješna koreografkinja, umjetnička plesačica i amaterska glumica!

Kursevi će biti organizovani za djecu sljedeće starosne dobi:

 • učenici od 1 do 5 razreda, kao i
 • učenici od 6 do 9 razreda osnovne škole.

Trajanje: 4 mjeseca po 2 školska časa sedmično, ukupno 30 časova u trajanju od po 45 min.

Mjesečna participacija

Svi korisnici naših kurseva plaćaju samo mjesečnu participaciju u pokriću troškova našeg programa. Mjesečna participacija za kurseve engleskog jezika za djecu je 20,00KM mjesečno (2 časa sedmično u trajanju od po 45 minuta, 4 mjeseca).

Detaljnije o kursu ovdje.

Dodatne informacije možete pronaći na linkovima ispod: