Informatička Akademija
Sve o informatičkoj Akademiji
Pročitaj više
O Fondaciji
Sve o Fondaciji "Zajednički put" iz Prijedora
Pročitaj više
Škola stranih jezika
Sve o Školi stranih jezika
Pročitaj više
Zaštitna radionica
Sve o Zaštitnoj radionici Prijedor
Pročitaj više
Semira Hoffmann
Semira Hoffmann - Osnivač i donator Fondacije
Pročitaj više
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Informatička Akademija
  • O Fondaciji
  • Škola stranih jezika
  • Zaštitna radionica
  • Semira Hoffmann

Na proslavi pete godišnjice „Fondacije „Zajednički put“ osim uručivanja diploma polaznicima IV ciklusa Škole stranih jezika i Škole liderstva, nagrađeni su i najuspješniji polaznici IV ciklusa Škole jezika i najuspješniji mladi lider.

Najuspješniji učenici osnovnih i srednjih škola u Prijedoru i Novom Gradu - korisnici programa „Škola stranih jezika“ ostvarili su pravo na povrat jedne mjesečne participacije u skladu sa statutarnim ciljevima Fondacije, u vidu umanjenja participacija u V ciklusu, jer su na završnom ispitu pokazali odlične rezultate.

U Prijedoru su nagrađene Gorana Dragojević, Maja Kesić, Katarina Dakić i Jelena Jazić.

Gorana Dragojević ide u II razred Ekonomske škole, smjer bankarski tehničar: „Škola stranih jezika stvarno dobro i kvalitetno radi, profesorica je posvećena i časovi su nam zanimljivi i mnogo se nauči. Časovi dovoljno dugo traju i sadržaj nam je predstavljen na zanimljiv način. Upoznata sam sa radom Fondacije „Zajednički put“ i jako mi se dopada način na koji Fondacija pomaže mladima. Svi su veoma ljubazni i uvijek su na raspolaganju svima. Sve pohvale i nadam se da cemo se još dugo družiti.“

U Novom Gradu je nagrađena Anđela Kondić, učenica II razreda JU Srednjoškolski centar „Đuro Radmanović“.

Pored polaznika Škole stranih jezika, nagrađen je i najuspješniji polaznik IV Škole liderstva, Milan Rauš. Milan je dobio priliku i da stekne praksu kroz rad u Fondaciji „Zajednički put“.

„Pohadjao sam Školu liderstva gdje sam stekao nova znanja koja ću primjeniti u budućnosti prilikom traženja posla ili, eventualno, pokretanja vlastitog biznisa. Imao sam priliku da ta znanja primjenim u saradnji sa Fondaciom „Zajednički put“ kroz kampanju za upis u V ciklus Škole stranih jezika.

Takođe sam dobio nagradu  - besplatan kurs engleskog jezika i ovom prilikom se zahvaljujem svima ,a najveća nagrada je što sam dobio nove prijatelje“ – ističe Milan.

U Školi stranih jezika Fondacije „Zajednički put“ u toku je V ciklus Škole stranih jezika, a polaznici koji se i u ovom ciklusu pokažu kao najbolji biće nagrađeni.

Predsjednica Fondacije, Semira Hoffman, podržala je i ovu akciju nagrađivanja najuspješnijih. Njena želja je da se upravo mladi i nagrađuju i podstiču u ostvarivanju svojih potencijala, a ovo je jedan od načina, da za svoj trud budu i nagrađeni.