Tamara Kečan, maturant Medicinske škole, model, instruktor folklora i polaznik Škole stranih jezika Fondacije “Zajednički put” je ušla u uži krug takmičenja Zvijezda maturske večeri, koji već tradicionalno organizuje EltaTV.

“Smatram da zaslužujem titulu Zvijezde maturske večeri  jer harizmom koju posjedujem osvajam ljude oko sebe, čemu svjedoči moj rad za brojne ugledne modne kuće širom regiona.

Ovom pobjedom donijela bih radost svojoj porodici i svojoj školi. Izbor za zvjezdu maturske večeri bi dobio svestranu,elokventnu, radnu, a ujedno i atraktivnu zvjezdicu.

Moja vodilja je rečenica: "Na vrhu uvijek ima mjesta ako se krene sa dna." i zahvaljujući njoj sam vrlo aktivna u društvenom životu grada Prijedora. Radim kao unapređivač prodaje brendiranih proizvoda, instruktor folklora i model, a svoje ulaganje u sebe krunišem neformalnim obrazovanjem koje stičem u Školi stranih jezika  Fondacije “Zajednički put” već godinu dana. Jer sam svjesna da je neformalno obrazovanje danas veoma važno u izgradnji svake jedinke kao kompletne ličnosti.

Inicijator moje prijave za ovo takmičenje, bila je vlasnica modne agencije “Models by Jelena Govedarica” u kojoj radim I želim da joj se zahvalim na tome, takođe svojim roditeljima koji su mi u svemu velika podrška i svim prijateljima I sugrađanima koji me podržavaju!.

Za mene je velika čast I zadovoljstvo biti među samo dvadeset djevojaka i biti jedina djevojka iz Prijedora koja je uspjela da uđe u uži krug takmičenja.”, rekla je Tamara Kečan, za koju možete glasati na linku ispod:

https://www.facebook.com/eltatvbl/photos/a.906001229508986.1073741840.175472929228490/906001356175640/?type=3&theater

„Škola stranih jezika“ je pokrenuta uz podršku Osnivača i najznačajnijeg donatora Fondacije „Zajednički put“ Semire Hoffmann, s ciljem da se što većem broju mladih omogući učenje stranih jezika po pristupačnim cijenama, što će im pomoći u daljem obrazovanju, usavršavanju, konkurisanju za stipendije i slično.