Informatička Akademija
Sve o informatičkoj Akademiji
Pročitaj više
O Fondaciji
Sve o Fondaciji "Zajednički put" iz Prijedora
Pročitaj više
Škola stranih jezika
Sve o Školi stranih jezika
Pročitaj više
Zaštitna radionica
Sve o Zaštitnoj radionici Prijedor
Pročitaj više
Semira Hoffmann
Semira Hoffmann - Osnivač i donator Fondacije
Pročitaj više
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Informatička Akademija
  • O Fondaciji
  • Škola stranih jezika
  • Zaštitna radionica
  • Semira Hoffmann

Fondacija „Zajednički put“ Prijedor, u martu mjesecu obilježava pet godina rada i postojanja. Povodom toga, organizovana je promocija najuspješnijih korisnika i programa „Škola liderstva-IV generacija mladih lidera“, IV ciklusa Škole stranih jezika, Zaštitne radionice, kao i najzaslužnijih partnera naše Fondacije. Korisnici koji su ostvarili najbolje rezultate, ovom prilikom su i posebno nagrađeni.

Najzaslužnija osoba za ostvarene rezultate Fondacije u proteklom periodu, pored naših posvećenih saradnika i volontera, je predsjednica i najznačajniji donator Fondacije Semira Hoffmann, koja je najuspješnijim korisnicima uručila zahvalnice, diplome i certfikate.

Ovom prilikom, Semira Hoffmann je poručila da će Fondacija nastaviti graditi svoju viziju, a to je, obrazovani i samosvjesni mladi, pokretači društva jednakih mogućnosti, koji su fantastičnim odzivom i zapaženim rezultatima na vlastitom usavršavanju potvrdili da su budućnost našeg društva. Mladima je poručila da i dalje rade na svom usavršavanju, gdje će imati njenu maksimalnu podršku, kao i Fondacije „Zajednički put“.

Od samih početaka, prijatelji i saradnici Fondacije „Zajednički put“ su prijedorska JU Centar Sunce, kao i prijedorsko Udruženje roditelja djece sa posebnim potrebama „Neven“, čiji su učenici i korisnici, takođe i korisnici programa „Zaštitne radionice“. Njima su urečene zahvalnice za saradnju u zajedničkim aktivnostima.

Prethodna godina za članove Zaštitne radionice bila je od najuspješnijih, ostvareni prihodi su više od 9.000,00 KM a i realizovan je prvi Sajam mladih preduzetnika, kao i projekat samozapošljavanja mladih kroz Zaštitnu radionicu.

Najuspješniji i najsposvećeniji individualni član Zaštitne radionice u godini iza nas je korisnica ovog programa Tanja Dumonjić.

Najuspješniji mladi lider IV generacije mladih lidera je Milan Rauš, koji je ovom prilikom nagrađen besplatnim kursom stranih jezika, a Milan je imao mogućnost i da stekne praktično iskustvo kroz angažovanost na realizaciji programa Fondacije.

U okviru IV ciklusa programa Škola stranih jezika, priliku za sticanje znanja stranim jezicima dobilo je preko 200 korisnika u Prijedoru i Novom Gradu.

Najuspješniji polaznici prethodnog ciklusa programa Škola stranih jezika, učenici osnovnih i srednjih škola, imaće priliku da po još povoljnim uslovima pohađaju V ciklus programa.

Fondacija „Zajednički put“ osnovana je 13. marta 2012. godine radi unaprijeđenja društvenog i socijalnog položaja djece i mladih a naročito onih s posebnim fizičkim, ekonomskim i drugim potrebama.