Fondacija "Zajednički put", nastavlja svoju prijateljsku saradnju sa medijima. U posjeti Fondaciji bila je ekipa Radio-televizije Republike Srpske, kako bi se upoznala sa dosadašnjim a i budućim aktivnostima ove Fondacije. 

Ekipu RTRS-a, u velikom broju su dočekali i sami korisnici "Zaštitne radionice", a i ostali članovi Fondacije "Zajednički put". Ispred objektiva kamere, kako stari, tako i novi korisnici, imali su priliku govoriti o svom radu i rukotvorinama, i na taj način predstaviti svoj rad i samim gledaocima Javnog servisa Republike Srpske. O saradnji sa Fondaacijom, govorili su prijatelji iz Javne ustanove "Centar Sunce" i prijedorskog Udruženja roditelja djece sa posebnim potrebama "Neven", a posebna pažnja je posvećena upravo njihovim radovima. Predstavljeni su i ostali projekti Fondacije "Zajednički put". 

Na ovom druženju, novi korisnici "Zaštitne radionice", imali su priliku čuti nešto više o samom značaju radionice, a ostali korisnici su imali priliku dodatno razmijeniti svoja iskustva. 

Ovaj timski rad, gledaoci RTRS-a, imaće priliku vidjeti u novom izdanju emisije "Budimo ljudi".