Informatička Akademija
Sve o informatičkoj Akademiji
Pročitaj više
O Fondaciji
Sve o Fondaciji "Zajednički put" iz Prijedora
Pročitaj više
Škola stranih jezika
Sve o Školi stranih jezika
Pročitaj više
Zaštitna radionica
Sve o Zaštitnoj radionici Prijedor
Pročitaj više
Semira Hoffmann
Semira Hoffmann - Osnivač i donator Fondacije
Pročitaj više
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Informatička Akademija
  • O Fondaciji
  • Škola stranih jezika
  • Zaštitna radionica
  • Semira Hoffmann

Stipendije & seminari & prakse

Fondacija "Zajednički put" u cilju informisanja korisnika svojih programa o raspoloživim mogućnostima za ostvarenje sopstvenih potencijala pokrenula je internet sekciju "Stipendije & seminari & prakse" na kojoj možete pronaći osnovne informacije o raspoloživim stipendijama za studiranje u zemlji i inostranstvu, mogućnostima za obavljanje stručnih ili društveno-odgovornih praksi, kao i informacije o mogućnostima neformalnog obazovanja (seminari, konferencije, studijske posjete i sl.).

S obzirom da je cilj ove internet sekcije da obezbjedi informacije o osnovnim stipendijskim i sličnim programima, našim posjetiocima sugerišemo da prilikom traženja specifičnih informacija koriste i specijalizovane internet stranice za traženje pojedinih vrsta informacija kao što su za:

Bitna je istaknuti da nijedna od navedenih internet stranica svojim posjetiocima ne nude informacije o svim raspoloživim mogućnostima i da pored ovih internet postoje i druge internet stranice koje vam mogu pomoći u informisanju na putu ostvarenja vaših potencijala! Želimo vam uspješne pretrage!

Biozentrum univerzitet u Bazelu poziva kandidate da se prijave za međunarodni program doktorskih stipendija.

OBLAST

Molekularna biologija

OPIS

Biozentrum univerzitet poziva talentovane, ambiciozne i motivisane mlade naučnike da se prijave na program doktorskih stipendija u Bazelu. Biozentrum je najveće odjeljenje na naučnoj katedri univerziteta Bazel. Primarni fokus ovog višepredmetnog instituta su osnovna molekularna i biomedicinska istraživanja i učenja.

Market Inspektor iz Velike Britanije objavljuje poziv za program stipendiranja koji omogućava studiranje na nekom od univerziteta ili koledža u Velikoj Britaniji.

OBLAST:

biznis.

OPIS

U okviru programa aplikantima se nudi mogućnost da pohađaju studije u gore navedenoj oblasti na bilo kom univerzitetu ili koledžu u Velikoj Britaniji. Stipendije se dodjeljuju za narednu akademsku godinu. Program je namijenjen ženskim kandidatima koji žele da započnu vlastiti biznis. U okviru programa dodjeljuju se stipendije u iznosu od 1000 funti koji pokrivaju sve troškove studiranja.

Institut za evropsku pravnu istoriju Mak Planck (MPIeR) poziva naučnike iz Njemačke i inostranstva da se prijavljuju za stipendije za doktorske i istraživačke studije. Institut će dodijeliti nekoliko stipendija za istraživački boravak u MPIeR-u 2019. godine.

OBLAST:
istorija, pravo.

OPIS
Visina dodijeljene stipendije zavisi od nivoa kvalifikacije nosioca stipendije. Za postdoktorske dobija se 2100.00 € mjesečno, a stipendisti za istraživačku stipendiju primaju 2300.00 € mjesečno.