Informatička Akademija
Sve o informatičkoj Akademiji
Pročitaj više
O Fondaciji
Sve o Fondaciji "Zajednički put" iz Prijedora
Pročitaj više
Škola stranih jezika
Sve o Školi stranih jezika
Pročitaj više
Zaštitna radionica
Sve o Zaštitnoj radionici Prijedor
Pročitaj više
Semira Hoffmann
Semira Hoffmann - Osnivač i donator Fondacije
Pročitaj više
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Informatička Akademija
  • O Fondaciji
  • Škola stranih jezika
  • Zaštitna radionica
  • Semira Hoffmann

 

U subotu, 3. decembra 2017. mladi lideri imali su priliku pokazati vještine u pisanju društveno - odgovornih projekata, usvojenih na prethodnim radionicama. Peta generacija mladih lidera, na zavidnom nivou je pokazala usvojeno znanje i vještine u komponenti „Društvena odgovornost i projektni menadzment“.

U okviru druge radionice komponente „Društvena odgovornost i projektni menadzment“ , mladi lideri imali su priliku predstaviti svoje prijedloge društveno odgovornih projekata.

Prije današnje radionice, mladi lideri su 30.11. uz svog trenera Draganu Radanović, na konsultativnoj radionici temeljno prešli pripreme za prezentaciju napisanih projekata, čiju su metodologiju usvojili zahvaljujući istom predavaču tokom prve radionice.

Nakon finalizacije projekata, mladi lideri, koji su imali već urađene planovove društveno-odgovornih projekata, ispred stučnih lica su prezentovali svoje projekte, gdje je i sam trener pratio samu prezentaciju metodologije projekata i kreativnost tokom izlaganja projektnih prijedloga. Trener je takođe i savjetovao dopunama današnje prijedloge projekata.

Nastavak ove druge radionice, biće održan, u četvrtak, 07.12. gdje će i druga grupa mladih lidera prezentovati pripremljeno, nakon čega će biti i izabran pobjednik prezentacije i ujedno takmičarskog dijela ll komponente ovogodišnje Škole liderstva. Planirano je da nagrada za prvo mjesto bude kupon bon u vrijednosti od 50 konvertibilnih maraka, a najkvalitetniji projekti će imati i potpuni podršku Fondacije „Zajednički put“, u samoj realizaciji ponuđenih projekata.

Zahvaljujući ovoj radionici, uz mentorstvo i predavanje iskusnog projektnog menadžera i inzvarednim prezentacijama, V generacija mladih lidera, ušla je u samu završnicu savladavanja pisanja i implementacije društveno- odgovornih projekata.

Ovogodišnja Škola liderstva, održava se uz pokroviteljstvo predsjednice Fondacije „Zajednički put“ Semire Hoffmann, Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, te opštine Novi Grad i grada Prijedor.