Informatička Akademija
Sve o informatičkoj Akademiji
Pročitaj više
O Fondaciji
Sve o Fondaciji "Zajednički put" iz Prijedora
Pročitaj više
Škola stranih jezika
Sve o Školi stranih jezika
Pročitaj više
Zaštitna radionica
Sve o Zaštitnoj radionici Prijedor
Pročitaj više
Semira Hoffmann
Semira Hoffmann - Osnivač i donator Fondacije
Pročitaj više
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Informatička Akademija
  • O Fondaciji
  • Škola stranih jezika
  • Zaštitna radionica
  • Semira Hoffmann

Fondacija „Zajednički put“ raspisuje Javni poziv za učešće osoba s invaliditetom na području prijedorske regije (Grad Prijedor i opštine: Kozarska Dubica, Novi Grad, Oštra Luka i Kostajnica) , u projektu „Inkluzivno preduzetništvo“, koji finansira Caritas BiH, u okviru projekta „SOCIETIES“ koji je odobren od strane Evropske unije, kao i Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS i predsjednice Fondacije „Zajednički put“  Semire Hoffmann. Osim individualnog učešća pojedinaca, mogućnost za učešće u projektu imaju i udruženja sa područja prijedorske regije koja se bave sa ovom populacijom ljudi.

Opšti cilj projekta je da omogući inkluziju mladih s invaliditetom projedorske regije u privredne aktivnosti, i na taj način dostignu nezavisnost i jednakostu društvu.

Korisnici projekta imaće mogućnost da unaprijede sopstvene vještine pohađanjem različitih praktičnih kurseva, i to: kurs šivenja, izrade nakita i ukrašavanja dekupaž tehnikom.

Korisnicima ovog projekta biće obezbijeđeni prostor, materijali za izradu, kao i kvalitetni treneri koji će ih obučavati za predviđene kurseve.

Korisnici projekta ne moraju imati predznanje i vještine vezano za učešće u samom projektu.

Nakon izrade rukotvorina, svi proizvodi biće prodavani kroz Zaštitnu radionicu Fondacije „Zajednički put“ i na taj način korisnici projekta ostvarivaće vlastite prihode od prodaje datih proizvoda.

Svi kursevi biće realizovani kroz praktične radionice, u unaprijed dogovorenim terminima, u trajanju od tri do četiri mjeseca.

Pozivaju se udruženja sa prijedorske regije (Grad Prijedor i opštine: Kozarska Dubica, Novi Grad, Oštra Luka i Kostajnica) čije su interesne grupe na bilo koji način osobe s invaliditetom, da se prijave na Javni poziv, i samim učešćom uveličaju projekat „Inkluzivno preduzetništvo“, čija je realizacija od izuzetnog značaja za ovu populaciju ljudi.

Prijavite se do 30.11.2017.  na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili facebook profilu Fondacija Zajednički put,te putem telefona 066/399-849.

Prijavni obrazac za učešće u projektu “Inkluzivno preduzetništvo”, možete popuniti u prostorijama Fondacije „Zajednički put“.  Nalazimo se u ulici Majora Milana Tepića bb, u blizini nekadašnje robne kuće Patrija. Prijavni obrazac u elektronskoj formi možete preuzeti i ovdje, te popunjeni obrazac poslati na navedenu email adresu.

Učešće u projektu „Inkluzivno preduzetništvo” je besplatno.